MESSUINFO

TERVETULOA RAKENNUSMESSUILLE JYVÄSKYLÄÄN!

MESSUJEN
AUKIOLOAJAT

PE 8.3. KLO 10–17
LA 9.3. KLO 10–17
SU 10.3. KLO 10–16

LIPUT

1 päivän lippu 15 €

2-3 päivän lippu 16 €

1 päivän ryhmälippu (väh. 10 hlö) 10 €/hlö

1 päivän lippu opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 8 €
(tarkistetaan sisäänkäynnissä)

Alle 16-vuotiaat veloituksetta vanhempien seurassa

Lippukauppa avataan lähempänä tapahtumaa.

SAAPUMINEN

Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä.

Lauantaina 9.3. Jyväskylän Rakennusmessut tarjoaa kävijöille messubussikuljetuksen Killerin maksuttomalta pysäköintialueelta Paviljongille non-stoppina.

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Sisäänajo pääoville Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan. Bussit ja junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta on ylikulkusilta suoraan Paviljongin pääsisäänkäynnille.

PYSÄKÖINTI

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Katso vapaiden pysäköintipaikkojen määrä P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2. Kaupungin alueella, kävelymatkan päässä Paviljongista on myös runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa.

KOKO PERHE PAVILJONKIIN

RAVINTOLAPALVELUT

Paviljongin alueella on useita ravintolapisteitä, jotka tarjoavat herkkuja kahvihetkeen, suolaista pikkunälkään tai kunnon lounasta isompaan nälkään.

Pääravintola Faneri (3. krs)

Kotiruokalounas 11,90 €
(salaattia ja 1 lämmin pääruoka lisäkkeineen, leipävalikoima ja levitteet, jäävesi, kahvi / tee)

Messubuffet 15,90 €
(runsas alkuruokapöytä ja 2 lämmintä pääruokaa lisäkkeineen, leipävalikoima ja levitteet, jäävesi, maito, kahvi / tee)

Ravintola Fabriikki (A-halli)

Kotiruokalounas 11,90 €
Lauantaina ja sunnuntaina A-hallin ravintolassa on voimassa perhe-etu eli mikä? onko myös Fanerissa.
Ravintola Fabriikista myös kahvilatuotteet, raikkaat annossalaatit, paninit ja juomia.

Ylälämpiö (3. krs)

kahvilatuotteita ja juomia

Ravintola Fiilinki (D-halli)

kahvilatuotteita ja juomia

Kahvila (B-halli)

kahvilatuotteita, juomia, one pot -kulho

KOKO PERHE PAVILJONKIIN

LAPSIPARKKI

Paviljongin A-hallissa toimii viikonloppuna lauantaista sunnuntaihin veloitukseton lapsiparkki 3–10-vuotiaille lapsille. Perheen pienimmät voi siis jättää huoletta hoitoon aikuisten messuvierailun ajaksi, sillä parkin vetäjinä toimivat Jyväskylän yliopiston varhaiskasvatustieteen opiskelijat ainejärjestö Varkaista.

SUPERPARK

Rakennusmessujen kanssa saman katon alla C2-hallissa on Suomen liikuttavin sisäaktiviteettipuisto SuperPark! Superpark tarjoaa pelihenkisille monipuolisen Game Arenan, trampoliineja ja scootti-/skeittialueen sisältävän Freestyle Hallin sekä alle 7-vuotiaille seikkailualueen.
Perheelliset messukävijät voivat jättää yli 7-vuotiaan lapsensa touhuamaan puistoon ja itse kiertää rauhassa messutarjontaa läpi. (HUOM. alle 7-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana.)

MESSUETU

Messuetuna voit ostaa myös sisäänpääsyn SuperParkiin. Lippukaupasta tai messujen sisäänkäynnistä ostettuna SuperParkin sisäänpääsy on vain 10 € (normaali hinta 17 €). Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messujen aikana 16.-18.3. Huomioithan, että et voi ostaa pelkkiä SuperPark-lippuja, vaan niiden ostaminen vaatii myös vähintään yhden messulipun ostamisen.

TERVETULOA JYVÄSKYLÄÄN

OPISKELIJAT

Alan opiskelijoilla ja opettajilla on entiseen tapaan veloitukseton sisäänpääsy messuille. Emme lähetä automaattisesti pääsylippuja, vaan voitte tilata niitä suoraan tarvitsemanne määrän. Ilmoitattehan lippujen määrän sekä postitusosoitteen helmikuun loppuun mennessä osoitteeseen tuula.rahikainen@jklmessut.fi.

JYVÄSKYLÄSSÄ TAPAHTUU

Visit Jyväskylän sivuilta löydät tietoa niin ruokaravintoloista ja kahviloista kuin baareista ja yökerhoistakin. Täältä löydät myös lisätietoa liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista sekä Jyväskylän nähtävyydet kuten lukuisat Alvar Aalto-kohteet. Majoitusosiosta löydät kaupunkimme runsaan hotellitarjonnan. Kaikki tapahtumat löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista.

Lisätietoja kaupungin kaikista tapahtumista löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista.