Remontoijalle

Tekijöitä, vinkkejä ja välineitä Jyväskylän Rakennusmessuilla

Remppaa kämppä kondikseen

Asunnosta tulee koti, kun siihen jättää oman kädenjälkensä. Yksi meistä innostuu enemmän remontin suunnittelusta, toinen toteuttamisesta. Molempia onneksi tarvitaan. Remontin jälkeen koti on tuttu senttimetri senttimetriltä, jopa jalkalistoista voi tulla mahtavia muistoja mieleen. Omaan makuun tehty keittiöremontti ja kylpyhuoneremontti tekevät asunnosta juuri sen kodin, jossa arki sujuu ja elämä on ihanaa.

Messuillamme näet ammattilaisten remonttiohjeet työnäytöksissä. Arin ja Kirsin Kotiremppaosastolla pääset itsekin kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja työkaluja. Vertailet keittiökaapit, laatat, parketit ja muut herkut omin käsin. Tapaat kerralla kaikki remontin suunnittelijat ja toteuttajat. Uskomme että löydät ideoita, joita osaisi edes etsiä netistä.

Löydä vanha rakas uudelleen

Vähän saa repsottaakin, kunhan on pohjimmiltaan se sama ihanuus, joka aikanaan säväytti polvet veteliksi? Aika ajoin omaa kotia on kuitenkin arvostettava reilulla remontilla. Vanhemmassa talossa saa miettiä tarkasti, miten talotekniikka kannattaa päivittää. Energiatehokkuus maksaa satsauksen usein muutamassa vuodessa takaisin. Nyt puhutaan paljon myös terveellisestä sisäilmasta sekä ympäristölle ja asukkaalle ystävällisistä materiaaleista.

Messuillamme tutustut uusimpiin taloteknisiin keksintöihin. Vaihtoehdoissa on suorastaan runsaudenpulaa, mutta ammattilainen auttaa valitsemaan sen, mikä sopii oman kiinteistösi elinkaareen. Näet yhdellä kertaa kaikki parhaat vaihtoehdot kiinteisiin rakenteisiin ja kalusteisiin.

Vinkkejä ammattilaisilta

Suosittu Arin ja Kirsin Kotirempat palaa tänäkin vuonna messuohjelmaan jakamaan vinkkejä erilaisista työtavoista, materiaaleista ja työkalujen käytöstä.

Ohjelmatärpit remontoijalle

 

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

icon_karry

Rakentajalle

Tontteja, taloja, tekniikkaa

icon_pensseli

Remontoijalle

Tekijöitä, vinkkejä, välineitä

icon_sisustus

Sisustajalle

Ideoita, materiaaleja, kalusteita

icon_kasvit

Pihan laittajalle

Istutuksia, rakenteita, ohjeita

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Rakennusmessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.