Sisustajalle

Sisustusideoita, materiaaleja ja kalusteita Jyväskylän Rakennusmessuilla

Tein sen itse!

Toiset meistä ovat syntyneet Stömsössä liimapyssy kädessä. DIY-intoilija voi harrastaa sisustusesineiden askartelua tai reipasta huonekalutuunausta. Jos sinun on kuitenkin vaikea leikata saksilla suoraan, suosittelemme tekemään ennemmin design-löytöjä ja pöyhimään uudet tyynyt. Onneksi koti on täynnä mahdollisuuksia olla oma itsensä.

Messumme ovat tee-se-itse-harrastajalle oikea karkkikauppa täynnä tuunausvinkkejä, ideoita ja materiaaleja. Monilla osastoilla voit kokeilla itse tekemistäkin. Jos haluat jakaa inspiraatiosi muiden kanssa, näpyttele Instagramiin #jklrakennusmessut.

Tämä sopii meille!

Joko sinä olet löytänyt oman sisustustyylisi? Oikeat värit, muodot ja materiaalit tuovat parhaat puolet esiin sekä kodista että sen asukkaista. Etenkin pienissä kodeissa ja vuokralla asuessa hyvät sisustusideat ovat kultaa. Parhaat valinnat kestävät aikaa, nousevat sen yläpuolelle. Vaikka ovathan trendit toki houkuttelevia. Uutta on hauskaa tutkia, sovittaa ja jalostaa omaa tyyliä.

Messuilta löydät jotain mistä tykkäät, jotain mistä et, ja taas tiedät tarkemmin mitä haluat. Ota pohjapiirustus tai kuva mukaan ja kuule sisustussuunnittelijoiden parhaat ideat ja vinkit. Löydät tämän hetken sisustustrendit sekä kalusteiden, valaisimien, designin ja käsityöläisten uutuudet ja klassikot.

Tapaa sisustussuunnittelija

Messuille voit saapua pohjapiirrustuksen ja havainnekuvien kanssa tapaamaan sisustussuunnittelijoita.

Ohjelmatärpit sisustajalle

 

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

icon_karry

Rakentajalle

Tontteja, taloja, tekniikkaa

icon_pensseli

Remontoijalle

Tekijöitä, vinkkejä, välineitä

icon_sisustus

Sisustajalle

Ideoita, materiaaleja, kalusteita

icon_kasvit

Pihan laittajalle

Istutuksia, rakenteita, ohjeita

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Rakennusmessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.