Sisustajalle

Sisustusideat ja tuunausvinkit Jyväskylän Rakennusmessuilla

Handmade, by me!

Toiset meistä ovat syntyneet Stömsössä liimapyssy kädessä. Mikäpä sen ihanampaa kuin luoda uutta, joka kaunistaa omaa kotia. DIY-hengessä voi harrastaa pienten esineiden askartelua tai reipasta huonekalutuunausta. Jos kuitenkin tuntuu siltä, että saksilla on vaikeaa leikata suoraan, ainahan voi pöyhiä uuden tyynyn tai asetella vessapaperirullat kekseliäämmin. Koti on täynnä mahdollisuuksia olla oma itsensä.

Pienissä kerrostalokodeissa sekä vuokralla asuessa hyvät sisustusideat ovat kultaa kalliimpia. Hyvin suunniteltu kalustus tuo toimivuutta ja ajatuksella valitut värit tunnelmaa. Etenkin valaistuksella voi vaikuttaa dramaattisesti tilan parhaiden puolien esille tuomiseen sekä kodikkuuteen.

Messumme ovat tee-se-itse-harrastajalle oikea karkkikauppa. Huippusuositulla Kotiremppaosastolla Ari ja Kirsi kokeilevat maljakoiden ja kynttilänjalkojen muotoilua askartelubetonista. Testattujen tuunausvinkkien ohella kartoitat valaisemisen ja kalustamisen trendit.

Tyyli on ikuista, melkein

Joko sinä olet löytänyt oman sisustustyylisi? Kun tunnistamme oman makumme, meidän on helppoa tehdä ympäristöstämme viihtyisä ja välttyä virhearvioinneilta. Oikeat värit, muodot ja materiaalit tuovat parhaat puolet esiin sekä kodista että sen asukkaista. Parhaat valinnat kestävät aikaa, nousevat sen yläpuolelle. Vaikka ovathan trendit toki houkuttelevia. Niistä voi inspiroitua haksahtamatta päättömästi. Uutta on hauskaa tutkia, sovittaa ja jalostaa omaa tyyliä.

Messuilla pääset sukeltamaan sisustamisen maailmaan. Löydät jotain mistä tykkäät, jotain mistä et, ja taas tiedät tarkemmin mitä haluat. Pääset kuulemaan alueen parhaiden sisustussuunnittelijoiden ideoita ja vinkkejä. Ota pohjapiirustus tai kuva mukaan ja kysy neuvoa suositulta sisustussuunnittelijalta Heli Mäkirannalta Trendit-osaston showroomissa.

Tiedätkö jo nämä 2017 sisustustrendit?

Sisustussuunnittelija Heli Mäkiranta kertoo messuilla tämän hetken sisustustrendeistä ja antaa vinkkejä valaisemiseen.

Helin voit myös tavata messujen Trendit-osastolla ja kysyä ideoita omaan sisustuskohteeseesi!

Kylppärissä näkyy nyt luonto ja luksus

Kysyimme sisustussuunnittelija Marika Kurjelta, mitä nyt tapahtuu kylpyhuoneiden sisustamisessa. Katso Marikan vinkit laattoihin, väreihin, kalusteisiin sekä mikrobetonin käyttöön videolta.

Marikan ja monta muuta sisustamisen ammattilaista voit tavata messuilla!

Ohjelmatärpit sisustajalle

icon_karry

Rakentajalle

Tontteja, talopaketteja, rakenteita, talotekniikkaa…

icon_pensseli

Remontoijalle

Työnäytöksiä, maalausideoita, remontointiohjeita, materiaaleja…

icon_sisustus

Sisustajalle

Sisustusvinkkejä, ihania ideoita, kalusteita, tee-se-itse-juttuja…

icon_kasvit

Pihan laittajalle

Terasseja, kaupunkiviljelyä, kivetyksiä, pihasuunnittelua…

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Rakennusmessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.