MESSUINFO

TERVETULOA RAKENNUSMESSUILLE JYVÄSKYLÄÄN!

MESSUJEN
AUKIOLOAJAT

PE 6.3. KLO 10–17
LA 7.3. KLO 10–17
SU 8.3. KLO 10–16

LIPUT

1 päivän lippu 15 €

2-3 päivän lippu 16 €

1 päivän ryhmälippu (väh. 10 hlö) 10 €/hlö

1 päivän lippu opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 8 €
(tarkistetaan sisäänkäynnissä)

Alle 16-vuotiaat veloituksetta vanhempien seurassa

Alan opiskelijoilla ja opettajilla on veloitukseton sisäänpääsy messuille. Opettajat voivat tilata tarvitsemansa lippumäärän ryhmälle, ilmoittamalla lippumäärän sekä postitusosoitteen 22.2 mennessä osoitteeseen tuula.rahikainen@jklmessut.fi.

SAAPUMINEN

Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Sisäänajo pääoville Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan. Bussit ja junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta on ylikulkusilta suoraan Paviljongin pääsisäänkäynnille.

 

PYSÄKÖINTI

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisään Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisään Uno Savolan kadulta). Kävelymatkan päässä Paviljongista on myös runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa.

KOKO PERHE PAVILJONKIIN

RAVINTOLAPALVELUT

Paviljongin alueella on useita ravintolapisteitä, jotka tarjoavat herkkuja kahvihetkeen, suolaista pikkunälkään tai kunnon lounasta isompaan nälkään.

 

Pääravintola Faneri (3. krs): kotiruokalounas ja messubuffet

Ravintola Fabriikki (A-halli): street food, kahvila ja baari

Ylälämpiö (3. krs): kahvila ja baari

Ravintola Fiilinki (D-halli): kahvila ja baari

Kahvila B-hallissa: lihapullat ja perunasalaattia, kahvila ja baari

HB-bar C-hallissa: baari

Bar Norppa D-hallissa: kuohuviini & macarons

KOKO PERHE PAVILJONKIIN

LAPSIPARKKI

Paviljongin A-hallissa toimii viikonloppuna lapsiparkki 3–10-vuotiaille lapsille. Perheen pienimmät voi siis jättää huoletta hoitoon aikuisten messuvierailun ajaksi.

SUPERPARK

Rakennusmessujen kanssa saman katon alla C2-hallissa on Suomen liikuttavin sisäaktiviteettipuisto SuperPark! Superpark tarjoaa pelihenkisille monipuolisen Game Arenan, trampoliineja ja scootti-/skeittialueen sisältävän Freestyle Hallin sekä alle 7-vuotiaille seikkailualueen. Perheelliset messukävijät voivat jättää yli 7-vuotiaan lapsensa touhuamaan puistoon ja itse kiertää rauhassa messutarjontaa läpi. (HUOM. alle 7-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana.)

TERVETULOA JYVÄSKYLÄÄN

JYVÄSKYLÄSSÄ TAPAHTUU

Visit Jyväskylän sivuilta löydät tietoa niin ruokaravintoloista ja kahviloista kuin baareista ja yökerhoistakin. Täältä löydät myös lisätietoa liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista sekä Jyväskylän nähtävyydet kuten lukuisat Alvar Aalto-kohteet. Majoitusosiosta löydät kaupunkimme runsaan hotellitarjonnan. Kaikki tapahtumat löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista.

Lisätietoja kaupungin kaikista tapahtumista löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista.