MESSUINFO

TERVETULOA RAKENNUSMESSUILLE JYVÄSKYLÄÄN!

MESSUJEN
AUKIOLOAJAT

PE 6.3. KLO 10–17
LA 7.3. KLO 10–17
SU 8.3. KLO 10–16

LIPUT

1 päivän lippu 15 €

2-3 päivän lippu 16 €

1 päivän ryhmälippu (väh. 10 hlö) 10 €/hlö

1 päivän lippu opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 8 €
(tarkistetaan sisäänkäynnissä)

Alle 16-vuotiaat veloituksetta vanhempien seurassa

Alan opiskelijoilla ja opettajilla on veloitukseton sisäänpääsy messuille. Opettajat voivat tilata tarvitsemansa lippumäärän ryhmälle, ilmoittamalla lippumäärän sekä postitusosoitteen 21.2. mennessä osoitteeseen tuula.rahikainen@paviljonki.fi.

Asunto-osakeyhtiöiden hallitukset sekä isännöitsijätoimistot voivat tilata taloyhtiöpaketteja messuille 14.2. saakka, lisätiedot ja tilauslomake.

SAAPUMINEN

Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Sisäänajo pääoville Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan. Bussit ja junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta on ylikulkusilta suoraan Paviljongin pääsisäänkäynnille.

 

PYSÄKÖINTI

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisään Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisään Uno Savolan kadulta). Kävelymatkan päässä Paviljongista on myös runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa.

RAVINTOLAPALVELUT

Paviljongin alueella on useita ravintolapisteitä, jotka tarjoavat herkkuja kahvihetkeen, suolaista pikkunälkään tai kunnon lounasta isompaan nälkään. Julkaisemme tarkemmat tiedot lähempänä tapahtumaa. 

 

Pääravintola Faneri (3. krs)

Ravintola Fabriikki (A-halli)

Ylälämpiö (3. krs)

Ravintola Fiilinki (D-halli)

Bar Norppa D-hallissa

LAPSIPARKKI

Paviljongin B-hallissa toimii viikonloppuna lapsiparkki 3–10-vuotiaille lapsille. Perheen pienimmät voi siis jättää huoletta hoitoon aikuisten messuvierailun ajaksi. Tarjolla on ainakin ainakin keppihevosia, kasvomaalausta sekä kirjaluku- ja askartelupiste.

Lapsiparkin vetäjinä on Varkaat ry
www.varkaat.fi

TERVETULOA JYVÄSKYLÄÄN

Visit Jyväskylän sivuilta löydät tietoa niin ruokaravintoloista ja kahviloista kuin baareista ja yökerhoistakin. Täältä löydät myös lisätietoa liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista sekä Jyväskylän nähtävyydet kuten lukuisat Alvar Aalto-kohteet. Majoitusosiosta löydät kaupunkimme runsaan hotellitarjonnan. Kaikki tapahtumat löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista.

Lisätietoja kaupungin kaikista tapahtumista löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista.