Osastopalvelut

Tästä löydät lisätietoa näytteilleasettajien osastopalveluihin liittyvistä asioista

NÄYTTELYTEKNIIKKA

JYVÄSKYLÄN MESSUJEN OMA NÄYTTELYTEKNINEN OSASTO SUUNNITTELEE JA RAKENTAA MESSUOSASTOJA TOIVEIDENNE MUKAAN!
MEILTÄ SAAT KAIKEN TARVITTAVAN:

 • Osaston rakenteet, kalusteet, valaistus ja teippaukset
 • Kuvatulosteet seinäelementteihin ja mainoslakanat
 • Somistus
 • Erikokoiset LCD -näytöt
 • Sähkö- ja ATK-liittymät, paineilman, vesi- ja viemäritilaukset
 • Siivous

PYYDÄ MAKSUTON SUUNNITELMA JA TARJOUS MESSUOSASTONNE RAKENTAMISESTA:
Ari Hänninen, projektimyyjä
puh. 050 559 7601
ari.hanninen@paviljonki.fi

RAVINTOLAPALVELUT

Osastotarjoilut

Osastotarjoiluihin Paviljonki Ravintoloilla on monipuolinen, valmis valikoima, ja tarvittaessa suunnittelemme osastoille juuri toiveiden mukaisen tarjoilun. Hintoihimme sisältyvät tuotteiden toimitus osastolle sovittuun kellonaikaan, tarvittavat anniskelu- ja elintarvikelupamaksut sekä tarjoilu- ja kertakäyttöastiat.

Jyväskylän Paviljongin alue on määritelty anniskelualueeksi ja kaikki mahdollinen alkoholitarjoilu tulee tilata alueen anniskeluluvan omaavalta Paviljonki Ravintolalta.

Tilaukset: Extranet tai info(at)jklmessut.fi. Messupäivinä ja kutsuvierasiltana voit tehdä tarjoilutilauksia osastolle ständipalvelustamme puh. 050 409 9003.

Lounas- ja kahvilipukkeet osastohenkilökunnalle/yhteistyökumppaneille

Lähetämme näytteilleasettajille helmikuussa PDF-tiedoston, joka sisältää kaikki lipuketyypit suoraan QR-koodattuna yrityksenne käyttöön. Voitte tulostaa lipukkeita niin paljon kuin haluatte, laskutus tulee messujen jälkeen vain käytettyjen lipukkeiden mukaan. Ylimääräisiä ei tarvitse palauttaa.

Huomioittehan, että jokaisella lipuketyypillä voi ostaa vain siihen merkityn tuotteen.

TIETOLIIKENNEYHTEYDET

Palvelukumppanimme InMics Oy asentaa tilatut tietoliikenneliittymät. Tarjolla monia mahdollisuuksia internet-yhteyteen.
Kiinteä liittymä

Messu-osastoille esittelykäyttöön suosittelemme maksullista, kiinteää internet-liittymää, jonka toimivuuden voimme taata. Kiinteä liittymä on mahdollista jakaa esim. osaston omalla WLAN-verkolla.

WLAN-verkot

Paviljongissa on käytössä kaksi WLAN-verkkoa asiakaskäyttöön:

 • PaviljonkiFree-verkko on käytettävissä auloissa ja siihen pystyy liittymään ilman tunnuksia
 • PaviljonkiPro-verkko on käytettävissä messuhalleissa ja kokoustiloissa. Verkon käyttäjätunnus ja salasana löytyvät Extranetistä.

Verkot ovat käytettävissä veloituksetta. Verkon toimintakykyä tapahtumien aikaan emme pysty takaamaan. Jos internet-yhteyden vakaa toiminta on tärkeää, suosittelemme kiinteää liittymää osastolle.

3G ja 4G mobiiliverkot

Kaikilla suurilla operaattoreilla on tarjolla 3G ja 4G verkot Paviljongin alueella jopa 300 M nopeudella. Näiden toimivuutta ja nopeustasoa emme valitettavasti pysty takamaan suurten tapahtumien aikaan.

Näytteilleasettajien taukotilassa Klubissa käytössänne on koko messujen ajan veloituksetta tietokone, joka on yhteydessä Internetiin ja printteriin. Siellä voi käyttää myös kiinteää internet-yhteyttä omalla koneella.

Langattoman telelaitteen, esim. mikrofonin tai radiolähettimen käyttöön vaaditaan aina lupa myyntijohtaja Kimmo Kemppaiselta, puh. 050 436 6571, kimmo.kemppainen(at)jklmessut.fi.

SÄHKÖTYÖT JA -LIITÄNNÄT

Palvelukumppanimme Are Oy hoitaa osastojen tarvitsemat sähkötyöt ja liitännät. Sähköliittymät sisältävät osaston sähköistyksen, tarkastusmaksun ja sähkön kulutuksen.

Näyttelyhalleista ja osastoilta katkaistaan sähköt yön ajaksi, joten mahdollisesti tarvittava yösähkö on tilattava erikseen.
Ulko-osastoilla käytetään korotettuja hintoja, hintatiedot löytyvät Extranetistä.

VESI, VIEMÄRI JA PAINEILMA

Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekninen osasto hoitaa osastoille vesi- ja viemäriliittymät sekä paineilman (Kaeser Kompressorit Oy:n toimittamilla laitteilla).

SIIVOUS

Lassila & Tikanoja Oy vastaa palvelukumppaninamme osastosiivouspalveluista.

Osastosiivous sisältää:

 • rakennusaikaisen siivouksen
 • suojamuovien poiston osastojen matoilta
 • lattioiden, tasojen, tuolien ja ovien siivouksen näyttelypäivän jälkeen
 • roskakorien tyhjennyksen päivittäin ja soitosta tarvittaessa
 • osastopaikan loppusiivouksen messujen päätyttyä, kun näyttelyesineet/rakenteet on purettu

Ulko-osastojen siivouksesta tulee pyytää erillinen tarjous.

MESSULOGISTIIKKA

Palvelukumppanimme Suomen Messulogistiikka Oy vastaa mm. trukkinostoista ja varastoinnista Paviljongissa. Tavaroita saa toimittaa ensimmäisestä virallisesta rakennuspäivästä lähtien. Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne. 

Mikäli ette voi itse vastaanottamassa tavaroita, voit tilata palvelun Suomen Messulogistiikalta. Heiltä voit tilata myös muita messulogistiikkaan liittyviä palveluita tai vaikka koko logistiikkakoordinoinnin.

Yhteystiedot: Erkki Koski, puh. 040 546 9555, erkki.koski@smlog.fi