RAKENNUSMESSUJEN TEEMAT

RAKENTAMINEN JA TALOTEKNIIKKA

Rakentamisen ja talotekniikan alueelta tavoitat mm. talotoimittajat, sähkö-, lvi- ja rakennusalan yritykset ja paljon muuta. Mukana tärkeimmät talovalmistajat, talopaketit sekä uusimmat talotekniikan ratkaisut. Täällä voit kartoittaa ja vertailla eri vaihtoehtoja sekä tutustua Keski-Suomen tonttitarjontaan.

Materiaalivalintoihin ja työskentelytekniikoihin saat vinkkejä monipuolisista työnäytöksistä.

Askarruttavatko lakiasiat rakennusalaan liittyen? Tule käymään lakineuvonnassa Asianajotoimisto Jantunen & Co Oy:n osastolla C-123 pe-la 11.00-13.00 tai 14.00-16.00. 15 minuuttia/vieras.

SAUNA JA SPA

Sauna ja spa -alueelta löydät mm. erilaisia pihasaunoja ja paljuja sekä saunatarvikkeita täydentämään saunahetkiäsi.

SISUSTAMINEN JA KOTI

Sisustamisen ja kodin alueella ovat mm. keittiökalusteet ja kodinkoneet, makuuhuoneen kalusteet, sisustussunnittelijat ja -liikkeet. Messuilla pääset tutustumaan viimeisimpiin sisustusideoihin, materiaaleihin ja kalusteisiin.

PIHA JA PARVEKE

Piha ja parveke -alueelta löytyvät viherrakentamisen ja pihasuunnittelun palvelutarjoajat. Täältä löytyy myös puutarhatuotteet ja -kalusteet. Messuilta saat myös parhaat vinkit pihan hoitoon ja kasvien valintaan. 

VAPAA-AJAN ASUMINEN

Vapaa-ajan asumisen alueella tarjolla on piharakennuksia, laitureita, grillejä sekä ajankohtaista asiaa jätehuollosta. Alueella myös Norppa-Laiturien kanssa toteutettu ohjelmalaituri.