RAKENNUSMESSUJEN TEEMAT

RAKENTAMINEN JA TALOTEKNIIKKA

Rakentamisen ja talotekniikan alueelta tavoitat mm. talotoimittajat, sähkö-, lvi- ja rakennusalan yritykset ja paljon muuta. Mukana tärkeimmät talovalmistajat, talopaketit sekä uusimmat talotekniikan ratkaisut. Täällä voit kartoittaa ja vertailla eri vaihtoehtoja sekä tutustua Keski-Suomen tonttitarjontaan. 

Materiaalivalintoihin ja työskentelytekniikoihin saat vinkkejä monipuolisista työnäytöksistä.

SAUNA JA SPA

Sauna ja spa -alueelta löydät mm. erilaisia pihasaunoja ja paljuja sekä saunatarvikkeita täydentämään saunahetkiäsi. Tule tutustumaan esim. mielenkiintoisiin boatsaunoihin, maasaunoihin ja kelosaunoihin!

SISUSTAMINEN JA KOTI

Sisustamisen ja kodin alueella ovat mm. keittiökalusteet ja kodinkoneet, makuuhuoneen kalusteet, sisustussunnittelijat ja -liikkeet. Messuilla pääset tutustumaan viimeisimpiin sisustusideoihin, materiaaleihin ja kalusteisiin.

PIHA JA PARVEKE

Piha ja parveke -alueelta löytyvät viherrakentamisen ja pihasuunnittelun palvelutarjoajat sekä puutarhat. Messuilta saat myös parhaat vinkit pihan hoitoon ja kasvien valintaan.

VAPAA-AJAN ASUMINEN

Vapaa-ajan asumisen alueella tarjolla on piharakennuksia, laitureita, grillejä sekä ajankohtaista asiaa jätehuollosta. Alueella myös Norppa-Laiturien kanssa toteutettu ohjelmalaituri ja Norppa-baari, josta löydät messupäivän piristykseksi kuohujuomaa ja herkullisia macaronseja!